Våra kurser

Några ord om

våra kurser:

Mediakurser inom video och bild. Webbsidor och trycksaker: Black Eye Media AB erbjuder kurser inom film, video produktion, webb och trycksaksproduktion:

Främst utbildar vi i Adobes programvara, så som Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere Pro och After Effects. Men ger även kurser i WordPress. Vi har en speciell avdelning för WordPress kurser via www.wordpresskurs.net besök oss gärna där för mera info om vår WordPress Kurs i Stockholm. Vi erbjuder även kurser i Photoshop via www.photoshopkurs.nu

Adobe InDesign kurs är det senaste tillägget i utbudet av kurser www.indesignkurs.net. Är ni intresserade av andra typer av kurser inom grafisk design, så kan vi även hjälpa till med det. Vi har självfallet också videokurser i Adobe Premiere Pro, After Effects och allmänna kurser i ”hur man gör en video”. Besök oss på www.videokurser.se.Våra lärare är certifierade Experter bl.a. Photoshop.

Jakob Söe-Pedersen,
CEO / Digital Art Director
Varför välja oss:

Vi levererar media konstnadseffekt.

Om du vill gå kurs, ligger våra priser betydligt under de marknadsmässiga priserna. Jämför gärna med våra konkurrenter på marknaden. Kontakta oss gärna för en offert till ditt företag. Vi erbjuder även kurser skräddersytt för dina behov

Behöver du producera media, webbsida, video eller likande, lär vi också vara betydligt billigare än dyra reklambyråer. Kontakta oss för offert, och jämför gärna med våra konkurrenter. Vi leverar video, film, webbsidor, trycksaker m.m.

Om VD:
Black Eye Media AB leds av Jakob Söe-Pedersen, med 30 års erfanhet inom media produktion.
Video / Film
Vi levererar både kurser & produktion inom video och film.
Bildproduktion
Vi leverar både kurser & produktion av stillbilder för alla ändamål inom media.
Webb
Behöver du en hemsida: Vi kan skapa era hemsidor från ax till limpa.
Layout / Trycksaker
Behöver du en broschyr till ditt företag. Eller vill du gå en kurs i Indesign?
Mediaproduktion:

Sätt fart på din media

Våra media produktioner kan göra stor skillnad för ditt företag. Välproducerade bilder och video kan få din firma att stå ut i mängden.

För att nå bästa resultat använder vi redan idag oss av mycket AI applikationer inom film, TV och bildframställning. Vi kan i princip framställa vad ni än behöver. Vi har även kurser för er som önskar att kunna göra mera själva, främst då i Adobe Indesign, Photoshop, Premiere Pro, wordpress och Adobe After Effects.

Ni är alltid välkomna att kontakta oss, även om ni behöver hjälp med något mindre problem inom eran media. Vi har en stor rad samarbeten med duktig personal med många års erfanhet. Kontakta oss under flicken kontakt eller ring oss.

15

Större TV-produktioner

30+

Webbsidor

250+

Bild produktion

30+

År av erfanhet